Днес реших да си почистя дроселовата клапа (поради дразнещото клатене на оборотите когато колата е в движение).
след като я почистих и запалих колата в първия момент работеше неустойчиво и почти щеше да изгасне, поради което я изгасих.
-след като я запалих втория път, работеше вече устойчиво само че точно с 1000 оборота повече, т.е празния ход вече е 2000оборта.
След това в движение празния ход е пак 2000оборота и оборотите продължават да се клатят само че изместени с 1000 нагоре. колата вече може да върви и без газ защото тя си поддържа 2000оборота
Нещата които съм направил са следните:
свалих акумулатора, разкачих куплунзите на компа, дебитомера и моторчето за празен ход-
след това свалих дроселовата клапа и я почистих.
свалих и маркуча за маслените пари от мотора към след дроселовата клапа (той между другото беше абсолютно чист, както и неговото клапанче което е в колектора - така че не е причина за клатене на обороти).
След това в обратен ред сглобих и сложих акумулатора. Друго не съм правил.
колата я запалих след около 2часа.
закачил съм и две снимки преди и след почистване на клапата.
НЯКОЙ ИМА ЛИ ИДЕЯ ОТКЪДЕ ИЗНИКНА ПРОБЛЕМА?
след като я почистих и запалих колата в първия момент работеше неустойчиво и почти щеше да изгасне, поради което я изгасих.
-след като я запалих втория път, работеше вече устойчиво само че точно с 1000 оборота повече, т.е празния ход вече е 2000оборта.
След това в движение празния ход е пак 2000оборота и оборотите продължават да се клатят само че изместени с 1000 нагоре. колата вече може да върви и без газ защото тя си поддържа 2000оборота

Нещата които съм направил са следните:
свалих акумулатора, разкачих куплунзите на компа, дебитомера и моторчето за празен ход-
след това свалих дроселовата клапа и я почистих.
свалих и маркуча за маслените пари от мотора към след дроселовата клапа (той между другото беше абсолютно чист, както и неговото клапанче което е в колектора - така че не е причина за клатене на обороти).
След това в обратен ред сглобих и сложих акумулатора. Друго не съм правил.
колата я запалих след около 2часа.
закачил съм и две снимки преди и след почистване на клапата.
НЯКОЙ ИМА ЛИ ИДЕЯ ОТКЪДЕ ИЗНИКНА ПРОБЛЕМА?
Comment